Returnare produse

Returnare produse

Ne pare rau ca doresti sa returnezi un produs achizitionat de pe site-ul nostru. Vrem sa stii ca acest lucru este posibil in maximum 14 zile calendaristice de la primirea coletului (conform legii).

Procedura de returnare este foarte simpla. Te rugam sa ai in vedere ca NU putem prelua cereri de returnare telefonic si este OBLIGATORIU sa urmezi acest pas in scris. Astfel nu vor exista nelamuriri din partea niciuneia dintre partile implicate si transparenta este la cele mai inalte cote.

Primul pas este sa ne scrii pe Whatsapp la numarul: 0728392321 sau sa ne trimititi un email la adresa de contact, in care sa ne comunici numele si numarul de comanda pentru a putea identifica in sistem. Ne este util, dar nu este obligatoriu, sa ne si comunici motivul pentru care doresti sa returnezi. Conform prevederilor legale in vigoare, cheltuielile de returnare cad in sarcina clientului.

Pasul doi este sa ne trimiti produsul la adresa:Str. Marului 21-23, Fundeni, Ilfov prin orice curier doresti. NU SE ACCEPTA COLETE PRIN POSTA!

SCHIMB PRODUSE 24-48 de ore MAXIM DE LA PRIMIREA COLETULUI

Daca se doreste schimb de produse conform prevederilor legale in vigoare, cheltuielile de transport tur-retur cad in sarcina clientului. Daca produsul nu iti vine, sau nu iti place, se poate schimba cu o alta marime/ culoare, sau chiar alt model, la acelasi pret. Nu se poate realiza schimbul cu un produs de valoare mai mare sau mai mica. ATENTIE ! PRODUSUL TREBUIE SA FIE EXACT IN STAREA IN CARE L-AI PRIMIT, CU TOATE ETICHETELE LA VEDERE.  Se alege un model de aceeasi suma ca cel returnat.

Ce produs poti returna? Poti returna orice produs nu iti place/nu iti vine etc, dar DOAR in starea initiala in care l-ai primit. Produsele purtate, ce prezinta urme de spalare/purtare/pete/parfum etc, NU SUNT ACCEPTATE PENTRU RETURNARE si vor fi retrimise clientului, achitand din nou taxele de transport. Ofertele de tipul 2 produse la X pret se returneaza INTEGRAL, discount este valabil numai si numai in cantitatea din oferta.

Te rugam sa ambalezi responsabil produsul primit, pentru a te asigura ca va ajunge la noi in aceleasi conditii in care a ajuns si la tine. Sa ai in vedere ca orice prejudiciu adus produsului returnat, va fi scazut din valoarea de ramburs pentru a acoperi eventualele pierderi.

Rambursarea banilor se face in contul IBAN desemnat de catre tine, in maxim 14 zile de la receptionarea produselor returnate. Facem eforturi considerabile si de cele mai multe ori reusim sa facem transferul in aceeasi saptamana. In cazul in care observi ca se aproprie terminarea intervalului de 14 zile si banii nu apar inca in contul desemnat, te rugam sa ne contactezi si te vom informa cu drag asupra statusului returului tau.

NU se accepta sub nicio forma colete retur cu RAMBURS! Acestea vor fi refuzate deoarece trebuie sa desfacem coletele si sa verificam produsele inainte sa rambursam banii, iar acest lucru NU este posibil cu optiunea de ramburs.

Daca ai si alte nelamuriri, te rugam sa nu eziti sa ne contactezi folosind metodele de contact disponibile pe site.

 

 

INSTRUCTIUNI PROCEDURA RETUR

 

 

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE INSTRUCTIUNILE SI SA LE RESPECTATI INTOCMAI PENTRU A VA ASIGURA CA RETURUL SE REALIZEAZA IN PARAMETRI NORMALI SI IN FLUXUL STABILIT. 

 

Pentru returnarea produsului, va rugam sa ambalati corespunzator produsul si sa va asigurati ca acesta nu se va deteriora la transport si va ajunge in conditii bune la sediul nostru. Va rugam sa expediati coletul exclusiv prin curier (NU prin Posta!) catre:  

 

ASMIN CREATIVE FASHION 

0728392321 – Str. Marului 21-23, Fundeni, Ilfov,  

 

in maxim 14 zile de la primirea coletului (coletul sa se livreze la noi, nu mai tarziu de ziua nr 14!).

 

 

Conform legii in vigoare, cheltuielile de transport cu returul, cad in sarcina dvs.

 

In interiorul coletului va rugam sa adaugati un bilet in care sa specificati detaliile de mai jos.

 

ATENTIE! COLETELE CARE NU AU HARTIA LA VEDERE IN COLET (nu in buzunare, etc), NU POT FI PROCESATE LA PLATA!

 

  1. Nume si prenume comanda
  2. ID Comanda
  3. Denumire produse returnate (denumirea o gasiti pe site sau in mail-ul comenzii) + cantitate produse returnate (ex: Trening 9333 o buc)
  4. Cont IBAN desemnat pentru rambursare + nume titular cont IBAN (asa cum este inregistrat la banca)
  5. Ofertele de tipul „2 produse la X pret” se returneaza INTEGRAL. Daca se returneaza un singur produs, cel ramas la dvs, se va taxa conform pretului per bucata de pe site.

 

 

Returnarea rambursului se va face in contul IBAN desemnat, conform legii, in maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea retururului.

 

Daca va putem fi de folos si cu alte intrebari, va stam la dispozitie