Informații despre livrare

 

Livrarea produselor comandate se face prin intermediul firmei de curierat FAN Courier, sau DPD Courier, in 24-48 ore de la plasarea comenzii.

Transportul se plateste separat, la destinatar – 14 lei pentru coletele de pana la 1 kg si se rotunjeste cu 1 leu pentru fiecare kg suplimentar.

Termenul de livrare este de 1-5 zile lucratoare in functie de programul firmei de curierat din zona de destinatie.

Te rugam sa tii cont ca sunt anumite localitati cu peste 60 de km suplimentari, care sunt deservite de curier doar in anumite zile. Spre exemplu, doar in zilele de luni. In aceste zone, livrarile se fac EXCLUSIV in zilele desemnate si sub nicio forma nu se poate grabi acest proces.

Comenzile plasate pana in ora 15:00 se vor expedia (vor fi predate curierului) in aceeasi zi si urmeaza sa fie livrate (primite de catre cumparator) in 24-48h, in functie de zona de livrare.

Comenzile plasate dupa ora 15:00 se vor expedia (vor fi predate curierului) in urmatoarea zi lucratoare. (nu se livreaza in aceeasi zi indiferent de ora la care se plaseaza comanda!)

Sambata si duminica nu se expediaza si nu se livreaza comenzi.

Pentru situatii deosebite, nu ezita sa ne contactezi pe c[email protected] si impreuna vom gasi o solutie satisfacatoare.

Te asteptam.

Spor la cumparaturi!