Cum plătesc

1.  Ramburs – plata se face în numerar la primirea coletului.

2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa / Maestro / Mastercard).

      Daca ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar „ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

      Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și Master Card (Visa / Visa Electron și Master Card / Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

     „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și Master Card.

     Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

3.   Transfer bancar – se va transfera contravaloarea comenzii, prin ordin de plată sau depunere numerar în contul nostru:

    RO63BTRLRONCRT0464406102 

    deschis la banca Transilvania, pe numele ASMIN FASHION CREATIVE SRL CIF RO39834745. Comanda va fi expediată după ce ne trimiți dovada de plată pe e-mail ([email protected]) sau WhatsApp (0720.064.022).